От година на година все повече и най-различни нови сериали се

...
От година на година все повече и най-различни нови сериали се
Коментари Харесай

5 нови сериала, които са наистина добри

От година на година от ден на ден и най-различни нови сериали се появяват на екран и е изцяло обикновено в цялото това пренасищане човек да изпусне нещо забавно.

С появяването на от ден на ден стрийминг платформи, борещи се за вниманието на фена, на напред във времето излизат огромните, лъскави " франчайз " планове, а съвсем всичко останало минава на назад във времето.
 4 онлайн услуги, налични за изборите 26 авг 2022 | Министерство на електронното управление публикува 4 електронни услуги за идните на 2 октомври 2022 година...
Затова взехме решение да съберем пет нови, превъзходни сериала, които обаче всеобщо минават под радара на публичното внимание, а си заслужават гледането:

Severance (Apple TV+)

Как е допустимо сериал, в който основната роля се играе от Адам Скот, а около него в прослойка изобилства от имена като Патриша Аркет, Джон Туртуро и Кристофър Уокън, да не притегля задоволително внимание?

Това в действителност е въпрос, за който няма отговор, изключително когато самата история е толкоз странна, заплетена и забавна по оня искрено любопитен метод, който единствено фантастиката може да е забавна. Основната тематика, с която сериалът се заиграва, е нещо, за което евентуално сме си мислили всички - какво щеше да стане, в случай че часовете на работа можехме да отрежем от съзнанието си?

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР